2011. december 25., vasárnap

Fém fülbevaló - Jelenlegi ára: 400 Ft

Üdvözöllek!
Termékeim között ÚJ bizsukat és kiegészítőket találsz. Az összes termék új, nem használt és csak a fénykép kedvéért bontottam ki, hogy a lehető legjobban láthasd a terméket. Csomagolásban szállítom.
A színek némileg eltérhetnek a valós árnyalattól.
Minden terméket jutányos áron adok, hogy az esetleges postaköltség megfizetése miatt is „ megérje”. Természetesen, mivel alacsony árú termékekről van szó és a postaköltség manapság már elég borsos, így jobban megéri, ha több terméket választasz egyszerre, így a postaköltség arányosan csökken termékenként leosztva.
Kérlek, csak akkor vásárolj, amennyiben szándékod komoly!
Termékeimet fix áron adom, így egyből elviheted a Neked tetsző darabokat! Ha leütöd a terméket, vállalod, hogy át is veszed és ki is fizeted azt!  
Az átadás módja:
A termék árát + az esetleges postaköltséget ELŐRE UTALÁSSAL (vagy készpénzes befizetéssel közvetlenül (OTP) bankszámlaszámra) kérem, majd a pénz beérkezése után postázom az általad kért és megadott címre! Buborékos borítékban kapod a termékeket és alaposan becsomagolva, a sérülést kizárva. Legjobban az ajánlott feladást javaslom, mert igaz, hogy drágább, de nem kavarja el a posta. Ha simán kéred, az olcsóbb, de semmi sem garantálja, hogy meg is kapod a terméket (sajnos) : (
Ez lehet, hogy változik majd, de egyelőre:
Budapesten a személyes találkozás megoldható, de csak a 61-es villamos vonalán (Hűvösvölgy és a Móricz Zsigmond körtér között jár, érinti a Moszkva teret (tudom, Széll Kálmán tér, de nekem Moszkva marad : D) hétköznap kb. 16. 30 és 18 óra környékén, bármelyik megálló, előre egyeztetett időpontban. Más időpontban és más helyen nem tudom megoldani! Kérlek, ezt vedd figyelembe! Köszönöm!
Utánvéttel nem postázok és rózsaszín csekken sem fogadok befizetéseket (sem címre, sem bankszámlaszámra).
Amennyiben kérdésed lenne, vagy nem vagy biztos valamiben a termékkel kapcsolatban, kérlek, a vásárlás előtt kérdezz!
Köszönöm, hogy végigolvastad és jó nézelődést kívánok! A feltöltés folyamatos, érdemes többször benézni! : )
 
A termék:
Fém beakasztós fülbevaló, csillogós, hossza: 6, 5 cm, szélessége: 2, 8 cm. Nagyon könnyű. Mindkét oldala ugyanolyan.



Jelenlegi ára: 400 Ft

Az aukció vége: 2011-12-23 21:44
. Fém fülbevaló - Jelenlegi ára: 400 Ft

Fontos