2011. szeptember 29., csütörtök

102_S_Sportos top-fehér - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Szín: fehér. Anyaga: 65% poliészter, 35% pamut. A szállítási határidő 2-3 hét.
FONTOS! MIELŐTT LICITÁL vagy KÉRDEZ, kérem olvassa el a következő szabályokat és CSAK akkor licitáljon, ha ezeket el tudja fogadni, illetve CSAK akkor kérdezzen a licitálás előtt, ha a kérdésére a válasz itt nem szerepel! A nagy számú aukciók tömegesen is hatékony kezelése miatt csak olyan kérdésekre válaszolok az aukciókon, melyekre nincs itt leírva a válasz, az aukciókra feltett többi kérdést viszont válasz nélkül törlöm.
1) felpróbálásra sajnos NINCS LEHETŐSÉG, az árut csomagban házhoz küldjük.
2) nincs annál bővebb információ az áruval kapcsolatban, mint ami a leírások elején olvasható róla. Ezért kérem, ne kérdezzen ezzel kapcsolatban sem most, sem az aukció befejeződése után!
3) személyes átvételre nincs lehetőség, csak postai csomagként tudjuk küldeni az árut! Az áru ezzel az egy szállítási móddal van meghirdetve, ezért kérem, csak az licitáljon, aki számára ez elfogadható. Kérem, hogy a licit befejezése után se keressen meg a nyertes azzal, hogy mégis inkább személyesen vagy utánvéttel venné át!
4) utánvéttel nem postázunk! A postázás kizárólag akkor történhet, ha az aukció és a postaköltség együttes ellenértéke a bankszámlára beérkezett. A fizetés történhet átutalással vagy bankpénztári befizetéssel, de csak előre. Postautalvány (címre küldött pénz) nem megfelelő. A nyertesnek a biztos és gyors beazonosítás érdekében az átutalás közleményében (és NEM külön e-mailben) kell megírnia a felhasználónevét és a postázási címet, ékezetek nélkül. A be nem azonosítható befizetéseket visszaküldöm.
5) több aukciót is küldünk egy csomagban (egy csomagba 5 áru fér bele), mellyel a postaköltség optimalizálható. A tömeges kezelés miatt nincs mód ettől eltérő csomagolásra, vagy egyéb postaköltség-optimalizációra.
6) akinek nem felel meg az áru, az írjon az e-mail címemre, mert 1 hétig átutalással visszavásárolom (csak az áru ellenértékét utalom vissza, a postaköltséget nem), amennyiben a feladó magára vállalja az áru visszaküldésének postaköltségét. Nem kérdezek semmit, hogy miért nem felel meg, minden esetben indoklás nélkül elfogadom. A visszavásárlási garancia nem vonatkozik az utánvétellel visszaküldött csomagokra, csakis a standard postai csomagra, megelőzve azt, hogy valaki üres (vagy más tartalmú) csomagot küldjön vissza.
7) a nyertes az aukció lezárása után KIZÁRÓLAG automatikus e-mailben kapja meg a feltételeket, teendőket ahhoz, hogy az áru sikeresen eljusson hozzá. A tömeges aukciók hatékony kezelése érdekében az automatikus levélen kívül semmilyen formában nem keresem meg a nyerteseket, hanem elvárom, hogy ők 10 napon belül maguktól hajtsák végre az automatikus levélben foglaltakat a termék kézhez kapása érdekében! Aki így tesz, az egyedi kommunikáció (levélírás, telefonhívás, SMS) nélkül is biztosan megkapja a terméket! Aki viszont nem hajtja végre az automatikus levélben foglaltakat, annak külön figyelmeztetés nélkül az aukció lejárta után 30 nappal semleges értékelést adok és az aukciót újraindítom. Aki nem kapná meg az e-mailt, az először nézze meg a SPAM mappáját és ha ott sem szerepel a levél, csak akkor írjon az e-mail címemre!
8) az automatikus levél minden információt tartalmaz ahhoz, hogy az aukció nyertese megkaphassa a megnyert árut, ezért - a nagy számú aukció gyors és hatékony lekezelése érdekében - nem folytatok külön kommunikációt a termék átvételével, postázással, csomagolással stb. kapcsolatban, mert az jelentősen lelassítaná a munkámat. Ezért kérem, a nyertes ne telefonáljon, ne írjon SMS-t és e-mailt is csak akkor, ha valóban egyedi problémája van. Az e-mailekre 5 munkanapon belül minden esetben, kivétel nélkül válaszolok, bármilyen céllal is írja azt a feladója.
9) aki már licitált, de mégsem érdekli a termék, akkor kérjen licittörlést, amit minden esetben el fogadok, vagy egyszerűen ne jelentkezzen az áruért (ekkor semleges értékelést kap)
10) ha valakinek valamilyen ok miatt nem sikerül postázni az árut, annak minden esetben magamtól automatikusan visszautalom az aukció árát és a postaköltséget és semlegesre értékelem az aukciót. Külön egyedi levelezgetést ezzel kapcsolatban nem folytatok.
11) ha valakitől visszaérkezik a csomag bármilyen okú kézbesíthetetlenség miatt (pl. rossz cím, nem kereste, stb. ) annak visszautalom az aukció árát, de a postaköltséget nem, és semlegesre értékelem az adásvételt. Ezek újbóli postázását még új postaköltség megfizetése ellenében sem lehet kérni, mert az aukciót újraindítom.
12) az alaptalan, rosszindulatú, igazságtalan és jó hírnevemet bármilyen szempontból sértő, illetve az itt leírt szabályokat kifogásoló üzeneteket azonnal törlöm az aukciókról, és az üzenet küldőjét figyelmeztetés nélkül azonnal személyes tiltólistára teszem.
13) aki negatívra értékeli az aukciómat azért, mert nem hajtotta végre az automatikus levélben foglaltakat, s EMIATT nem kapta meg az árut, vagy bármilyen, itt előre leírt szabályra hivatkozva értékeli negatívra az adásvételt, azt azonnal kifogásolom a Vateránál, egyben az illetőt személyes tiltólistára teszem.
Köszönöm!


Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Az aukció vége: 2011-09-27 16:59
. 102_S_Sportos top-fehér - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Fontos