2011. szeptember 22., csütörtök

AMAM46MM - Ametiszt angyal medál ici-pici - Jelenlegi ára: 500 Ft

A képen látható angyalka nagyon picike. A feje 4mm, a teste pedig 6mm ametiszt gyöngyből készült. Az angyalka így mindösszesen 1, 2 cm, medáltartójával együtt pedig csak 2, 2 cm.
A medáltartót ezüstözött vörösrézhuzalból készítettem.
Szín függ a monitortól!
Szállítási és fizetési tudnivalók:
1. Személyes átvételt semmilyen körülmények között nem tudok vállalni, ezért nincs is a választható szállítási feltételek között, valamint ugyanez vonatkozik az utánvételre is.
2. Piros csekket elfogadok
3. A termékeket csak ajánlott levélként postázom!
4. 1. Kérek mindenkit, hogy a vásárlást követő 5 napon belül vegye fel velem a kapcsolatot.
4. 2. A vásárlást követő 7 - 8 napban van lehetőség a számla kiegyenlítésére.
5. A postaköltség minden esetben csak egyszer kerül felszámításra, melynek ára a rendelt termékek összsúlyától függ. Mivel ajánlottan postázok, ezért ez az összeg 400Ft - 910Ft között van.
6. Egy 400Ft-os postaköltség mellett kb. 4-5 karkötőt tudok postázni vagy 10 - 12 kulcstartót.
7. 12. 000Ft feletti vásárlás esetén a postaköltséget állom.
8. A termékek árából alkudni nem lehet!!! Minden termékem annyiba kerül, amennyiért feltettem a vatera. hu vagy teszvesz. hu oldalakra. Valamint kedvezmény sincs, csak a 7. pontban említett postaköltség!!!
9. Postázni hetente 2 alkalommal, hétfőn vagy szerdán tudok, miután megérkezett a termék postaköltséggel növelt ellenértéke.
Kérek mindenkit, hogy ezen feltételek tudatában licitáljon vagy vásároljon.
Köszönöm!
 
Ametiszt
Csillagjegyek:
Kos ( márc. 21 - ápr. 20 )
Szűz ( aug. 24 - szept. 23 )
Skorpió ( okt. 24 - nov. 22 )
Nyilas ( nov. 23 - dec. 21 )
Vízöntő ( jan. 21 - febr. 19 )
Halak ( febr. 20 - márc. 20 )
 
Angyalok és Drágakövek
"A meditáció és az intuíció angyalai"
Az ametisztek ibolyaszínében a vörös és a kék fényerő egyesül - mégis teljesen másként, mint a rubinban. Az ametisztnél a kék dominál, és a piros és a kék összjátéka különféle változatokban jelenhet meg az egészen finom pasztell árnyalatoktól, a rózsaszínes ibolyakéktől kezdve egészen az intenzívebb, mély ibolyakékig. Az ókorban az ametiszt éppolyan értékes volt, mint a rubin, a zafír, a smaragd és a gyémánt. Csak a gazdag brazíliai lelőhelyek felfedezése miatt veszített az értékéből, és esett ki a drágakövek szerelmeseinek a kegyeiből. Így ma kedvező áron megvásárolhatjuk az ametiszt legkülönfélébb fajtáit. Az ametisztkristályok ritkán tiszták, és a színük is csak elvétve egységes. A csúcsuk többnyire sötét ibolyakék, majd a kristály színe lefelé haladva egyre világosodik, sőt néha színtelenbe megy át, és gyakran felhők, zárványok és szivárványok szövik át a köveket.
Az ametiszt angyalai olyan angyalok, akik a vörös és a kék egyesülésének megfelelően a szellemire, a misztikusra, a megfoghatatlanra, a megnevezhetetlenre irányítják szeretetünket. Rajtuk keresztül érintkezésbe lépünk az élet lelkével, szellemével, amely már nem egy szellemi formát, egy finomanyagú testben megjelenő lényt láttat velünk, hanem magával a formátlan szellemi világgal kerülünk kapcsolatba - akárcsak ima vagy meditáció közben, amikor magunkra vállaljuk az egyetemes életenergia közvetítésének szerepét, és lelki szemeink előtt látjuk az ibolyakék fény áramlását. Erről a gyógyító tudja, hogy nem más, mint a tiszta, szellemi életerő kifejezése, amely pontosan tudja, hol akar beáramlani egy segítségre szoruló emberbe, és mit akar kiváltani benne. Minden egyéni elképzelés - legyen az bármilyen hasznos és jó szándékú - csak korlátozná ezt az energiát. Az ametisztangyalok arra tanítanak minket, hogy létesítsünk kapcsolatot ezzel a felső fényforrással: elvezetnek minket az imához, a meditációhoz, a gyógyítói kvalitásokhoz, és aktivizálják bennünk az ehhez kapcsolódó erőtartalékokat. "A meditáció és az intuíció angyalai" ők.
 
Gyógy- és egyéb hatások
 
Jellegzetességei Az ametiszt rendkívül hatékony és védelmező kő, magas spirituális rezgéssel. Véd az asztrális támadás* ellen, és az energiát szeretetté változtatja. Természetes nyugtató, blokkolja a geopatikus stresszt* és a negatív környezeti energiákat. Nyugalma erősíti a magasabb rendű tudatállapotot és a meditációt. Erős tisztító és gyógyító képességei vannak, fokozza a spirituális tudatot. Hagyományosan a részegség megelőzésére viselték; józanító hatással van a mértéktelenségre és a káros szenvedélyekre; minden területen a megfontoltságot támogatja. Megszünteti a függőséget és mindenféle blokkot. Magasabb szinten ez a kristály utat nyit egy másik valóságba.
Az ametiszt rendkívül jót tesz az agynak; attól függően, hogy mire van szüksége, nyugtatja vagy serkenti. Meditáció közben a gondolatokat távol tartja a mindennapok történéseitől, nyugtatja a vívódót, s ezzel elmélyültebb megértést tesz lehetővé. Szellemileg segít, hogy kevésbé szétszórtak legyünk, jobban tudjunk összpontosítani és tisztában legyünk a képességeinkkel. Támogatja az új ötletekkel való azonosulást, összekapcsolja az okot és az okozatot.
Ez a kő megkönnyíti a döntéshozatalt, egyformán biztosít józan észt és spirituális megérzéseket, valamint segíti a döntések és a megérzések gyakorlati alkalmazását. Szellemileg megnyugtat és szintetizál, segíti az ingerület átvitelt az agyban. Megszünteti az agy hiperaktivitása okozta álmatlanságot, és véd az ismétlődő rémálmok ellen. Fokozza az emlékezőtehetséget, fejleszti az eltökéltséget; és támogat abban, hogy megvalósítható célokat tűzzünk magunk elé. Elősegíti, hogy emlékezzünk az álmainkra és megértsük azokat, erősíti bennünk a vizualizáció képességét.
Az ametiszt egyensúlyt teremt mindenben, fejleszti az érzelmi kiegyensúlyozottságot. Elűzi a haragot, a dühöt, a félelmet és az aggódást. Enyhíti a szomorúságot és a bánatot, támogatást nyújt az olyan helyzetekben, amelyekben vesztesnek érezzük magunkat.
Az egyik legspirituálisabb kő: erősíti az isteni szeretetet, megmutatja a maga valójában; fejleszti az önzetlenséget és a spirituális bölcsességet. Működésbe hozza a megérzést, és hangsúlyozza a médiumi képességeket. Kitűnően lehet vele meditálni és kristályból jósolni*, míg a harmadik szemre* helyezve serkenti annak a működését. Ha ametiszttel alszunk, lehetővé teszi a testen kívüli élmények* megélését, és intuitív álmokat hoz. Az „ alacsonyabb” energiákat a spirituális és az éteri* világ magasabb rezgéseire alakítja át.
 
Gyógyhatása Az ametiszt serkenti a hormonképződést; összehangolja a belső elválasztású rendszert és az anyagcserét. Erősíti a tisztító és a kiválasztó szerveket, valamint az immunrendszert. Csökkenti a fizikai, az érzelmi és a pszichológiai fájdalmat, blokkolja a geopatikus stresszt*. Enyhíti a fejfájást
 
Az ár 1db-ra vonatkozik!!!!
Ár: 500 Ft/db


Jelenlegi ára: 500 Ft

Az aukció vége: 2011-09-21 15:13
. AMAM46MM - Ametiszt angyal medál ici-pici - Jelenlegi ára: 500 Ft

Fontos